O nama

Primarna djelatnost tvrtke Tehnoprah d.o.o. je uvoz i distribucija prahova namijenjenih za industriju plastifikacije metala, limova i profila. Tehnoprah u svojoj ponudi ima asortiman rabljenih postrojenja za plastifikaciju

Vizija tvrtke

Tehnoprah d.o.o. nastoji kontinuirano zadovoljiti sve zahtjevnije tržište sektora industrijske plastifikacije, koje prvenstveno zahtijeva brzinu isporuke, fleksibilnost i post-prodajnu podršku. Tehnoprah dostiže te ciljeve svakodnevno se prilagođavajući potrebama klijenata, nudeći uslugu „po mjeri“. Stvorili smo nova partnerstva i proširili našu ponudu kako bismo pokrivali 85% potreba pogona za plastifikaciju.

Kod nas kupac je uvijek na prvom mjestu, a navedene vrijednosti temelj su naše tvrtke. Obratite nam se s povjerenjem!

Garancija kvalitete

Naš cilj je vrlo ambiciozan: pružati samo najbolju kvalitetu proizvoda i usluga. U svrhu postizanja tog cilja stvorili smo partnerstva s renomiranim europskim proizvođačima boja u prahu, koji se mogu pohvaliti dugom poviješću izvrsnosti u proizvodnji različitih proizvoda namijenjenih industriji plastifikacije metala, limova i profila.

Tvrtka Tehnoprah u svom asortimanu nudi prvenstveno boje u prahu visokih mehaničkih svojstava, a nudi i široku paletu boja u prahu za uporabu u arhitekturi, industriji autodijelova te industriji dizajna i namještaja.

Ukoliko tražite samo najbolje, na pravom ste mjestu. Tehnoprah d.o.o. garantira najvišu kvalitetu proizvoda i usluga te efikasnu i brzu isporuku.

Certifikacija kvalitete

Kvaliteta se dokazuje sa djelima, a ne samo riječima.

Boje u prahu naših dobavljaća PULVERIT I STARDUST homologirane su prema qualicoat-u, međunarodno priznatoj marki kvalitete, koja strogom mrežom normativa i zahtjeva atestira visoke standarde kvalitete, sigurnost i pouzdanost homologiranih proizvoda.

Kvaliteta proizvoda je izravna posljedica kvalitete u procesima i primjenjivane tehnologije u formulaciji. Naši dobavljači certificirani su po ISO 9001.